Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Staying Alive

Staying Alive

16/12/2017 | Flixfilm

Se Staying Alive på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Charlotte Blom
Skuespillere: Agnes Kittelsen, Anders Baasmo Christiansen, Linn Skåber, Nils Jørgen Kaalstad
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da Marianne opdager sin partners affære, forsøger hun at nyde sin nye virkelighed, mens hun undersøger, hvad der betyder mest.


Se Staying Alive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStaying Alive havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Staying Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Staying Alive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Staying Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Staying Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar