Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steak Revolution

Steak Revolution

01/06/2016 | Flixfilm

Se Steak Revolution på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jagten på verdens bedste steak omfatter interview med kokke, bønder, slagtere og andre eksperter om, hvad der påvirker kødets kvalitet.


Se Steak Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSteak Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Steak Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Steak Revolution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Steak Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steak Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar