Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steel Magnolias

Steel Magnolias

15/10/2014 | Flixfilm

Se Steel Magnolias på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Herbert Ross
Skuespillere: Shirley MacLaine, Olympia Dukakis, Sally Field
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I dette bittersøde drama samles fem tæt knyttede kvinder på en skønhedssalon i en lille by i Louisiana for at græde og le, og tale om deres liv.

Steel Magnolias havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Steel Magnolias på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Steel Magnolias ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steel Magnolias stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Steel Magnolias, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Steel Magnolias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar