Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steel Rain

Steel Rain

14/03/2018 | Flixfilm

Se Steel Rain på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: WooSuk Yang
Skuespillere: Woo-sung Jung, Do-won Kwak, Kap-su Kim, Eui-sung Kim
Spilletid: 139 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Mandarin, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Midt i et kup flygter en nordkoreansk agent mod syd med landets sårede leder i et forsøg på at holde ham i live og forhindre en koreansk krig.


Se Steel Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSteel Rain havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Steel Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Steel Rain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Steel Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steel Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar