Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Outside

Step Outside

06/06/2019 | Flixfilm

Step Outside på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Wael Ihsan
Skuespillere: Kareem Mahmoud Abdel Aziz, Ashraf Abdel Baky, Rim Abdulqader
Spilletid: 89 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En uheldig mand læser en bog, hvor figurerne materialiserer sig og overtager hans liv.Se Step Outside på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Step Outside havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Step Outside på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Step Outside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Outside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Step Outside, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Step Outside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar