Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Outside

Step Outside

06/06/2019 | Flixfilm

Se Step Outside på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Short
Instruktør: Greg Bowyer
Skuespillere: Peter Kenney, Victoria Prismantas, Adam Vernier, Laura Pruden
Spilletid: 12 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En uheldig mand læser en bog, hvor figurerne materialiserer sig og overtager hans liv.Se Step Outside på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Step Outside havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Outside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Step Outside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Outside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar