Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Sisters

Step Sisters

19/01/2018 | Flixfilm

Se Step Sisters på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Med sin Harvard-drøm på spil går en sort studerende med til at hjælpe et rytmisk udfordret søsterskab med at vinde et stepdans-mesterskab.


Se Step Sisters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStep Sisters havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Step Sisters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Step Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar