Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up 2: The Streets

Step Up 2: The Streets

01/04/2015 | Flixfilm

Step Up 2: The Streets på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Jon M. Chu
Skuespillere: Robert Hoffman, Briana Evigan, Cassie Ventura
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den nye elev på en eliteskole for kunstnere er en hårdkogt gadedanser og slår sig sammen med de andre outsidere for at stille op i en dansekonkurrence.

Step Up 2: The Streets havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Step Up 2: The Streets på YouTube.Se Step Up 2: The Streets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Step Up 2: The Streets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up 2: The Streets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Step Up 2: The Streets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Step Up 2: The Streets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar