Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up 2: The Streets

Step Up 2: The Streets

01/04/2015 | Flixfilm

Se Step Up 2: The Streets på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Jon M. Chu
Skuespillere: Briana Evigan, Robert Hoffman, Adam Sevani, Cassie Ventura
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den nye elev på en eliteskole for kunstnere er en hårdkogt gadedanser og slår sig sammen med de andre outsidere for at stille op i en dansekonkurrence.


Se Step Up 2: The Streets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStep Up 2: The Streets havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Up 2: The Streets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Step Up 2: The Streets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Step Up 2: The Streets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up 2: The Streets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar