Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up: All In

Step Up: All In

01/10/2017 | Flixfilm

Se Step Up: All In på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Trish Sie
Skuespillere: Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam Sevani, Misha Gabriel Hamilton
Spilletid: 112 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I en forsættelsen af danseserien Step Up samles deltagerne i Las Vegas til den ultimative dansekonkurrence, heriblandt vindere fra de tidligere film.

Step Up: All In havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Step Up: All In på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Step Up: All In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up: All In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Step Up: All In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Step Up: All In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar