Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up: All In

Step Up: All In

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Step Up: All In på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Trish Sie
Skuespillere: Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam Sevani, Misha Gabriel Hamilton
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: I en forsættelsen af danseserien Step Up samles deltagerne i Las Vegas til den ultimative dansekonkurrence, heriblandt vindere fra de tidligere film.


Se Step Up: All In på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Step Up: All In havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Up: All In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Step Up: All In herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Step Up: All In er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up: All In stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar