Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up: Revolution

Step Up: Revolution

06/12/2019 | Flixfilm

Se Step Up: Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Scott Speer
Skuespillere: Cleopatra Coleman, Ryan Guzman, Misha Gabriel Hamilton, Michael 'Xeno' Langebeck
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Emily vil gerne være danser og falder for lederen af en dansetrup, men hendes fars udviklingsplaner truer truppens historiske nabolag.


Se Step Up: Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Step Up: Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Up: Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Step Up: Revolution:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Step Up: Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up: Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar