Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Step Up: Revolution

Step Up: Revolution

06/12/2019 | Flixfilm

Step Up: Revolution på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Scott Speer
Skuespillere: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Cleopatra Coleman
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Emily vil gerne være danser og falder for lederen af en dansetrup, men hendes fars udviklingsplaner truer truppens historiske nabolag.

Step Up: Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Step Up: Revolution på YouTube.Se Step Up: Revolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Step Up: Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up: Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Step Up: Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Step Up: Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar