Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Step Up

15/12/2015 | Flixfilm

Se Step Up på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Music, Romance
Instruktør: Anne Fletcher
Skuespillere: Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, De'Shawn Washington
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Kvikke Tyler udfører samfundstjeneste på en eliteskole for kreative fag og opdager sit talent for dans, da han møder en af akademiets ballerinaer.


Se Step Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStep Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Step Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Step Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Step Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Step Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar