Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stephen Kings ‘The Mist’ vises på Netflix

Stephen Kings ‘The Mist’ vises på Netflix

08/08/2017 | Flixfilm

Den amerikanske sci-fi-/horror-serie ‘The Mist’, som er baseret på novellen af samme navn fra kultforfatteren Stephen King, er programsat til at få premiere på Netflix Danmark den 25. august.

Det oplyser streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.dk.

Serien får premiere i Danmark netop som alle 10 episoder i første sæson er blevet vist i hjemlandet USA. Alle afsnit vil dermed kunne ses på Netflix ved premieredatoen.

I ‘The Mist’ omslutter en uforklarlig tåge langsomt byen Bridgeville hvilket skaber en næsten uigennemtrængelig barriere. Beborerne i byen lærer tilmed hurtigt at tågen er mere farlig end først antaget, da der skjult inde i tågen er mange monstre, der angriber og dræber alt, der bevæger sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nederst i artiklen kan den officielle trailer til serien, som bl.a. har Morgan Spector, Alyssa Sutherland og Gus Birney på rollelisten, ses.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood'

Det er ikke første gang, at ‘The Mist’ er blevet filmatiseret. Seneste i 2007, hvor instruktøren Frank Darabont (‘The Shawshank Redemption’, ‘The Green Mile’) lavede en biograffilm, som blev vel modtaget.

Frank Darabont er dog ikke involveret i den nye serie. Det er til gengæld danske Christian Torpe, som har skabt serien til det amerikanske publikum. Han har tidligere været involveret i serierne ‘Rita’, ‘Hjørdis’ og ‘Lærkevej’.

Se ‘The Mist’ på Netflix Danmark fra den 25. august.
Skriv kommentar