Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stephen Kings ‘The Mist’ vises på Netflix

Stephen Kings ‘The Mist’ vises på Netflix

08/08/2017 | Flixfilm

Den amerikanske sci-fi-/horror-serie ‘The Mist’, som er baseret på novellen af samme navn fra kultforfatteren Stephen King, er programsat til at få premiere på Netflix Danmark den 25. august.

Det oplyser streamingtjenesten i en meddelelse til Flixfilm.dk.

Serien får premiere i Danmark netop som alle 10 episoder i første sæson er blevet vist i hjemlandet USA. Alle afsnit vil dermed kunne ses på Netflix ved premieredatoen.

I ‘The Mist’ omslutter en uforklarlig tåge langsomt byen Bridgeville hvilket skaber en næsten uigennemtrængelig barriere. Beborerne i byen lærer tilmed hurtigt at tågen er mere farlig end først antaget, da der skjult inde i tågen er mange monstre, der angriber og dræber alt, der bevæger sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nederst i artiklen kan den officielle trailer til serien, som bl.a. har Morgan Spector, Alyssa Sutherland og Gus Birney på rollelisten, ses.

LÆS OGSÅ   Ugens nyheder på Netflix (uge 25)

Det er ikke første gang, at ‘The Mist’ er blevet filmatiseret. Seneste i 2007, hvor instruktøren Frank Darabont (‘The Shawshank Redemption’, ‘The Green Mile’) lavede en biograffilm, som blev vel modtaget.

Frank Darabont er dog ikke involveret i den nye serie. Det er til gengæld danske Christian Torpe, som har skabt serien til det amerikanske publikum. Han har tidligere været involveret i serierne ‘Rita’, ‘Hjørdis’ og ‘Lærkevej’.

Se ‘The Mist’ på Netflix Danmark fra den 25. august.    Skriv kommentar