Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steptoe and Son Ride Again

Steptoe and Son Ride Again

04/07/2022 | Flixfilm

Steptoe and Son Ride Again på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Peter Sykes
Skuespillere: Wilfrid Brambell, Harry H. Corbett, Diana Dors
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En skrothandler sættes i gæld efter at have indgået et risikabelt væddemål og forsøger nu at snyde forsikringsselskabet ved at iscenesætte sin fars død.

Steptoe and Son Ride Again havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Steptoe and Son Ride Again på YouTube.Se Steptoe and Son Ride Again på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Steptoe and Son Ride Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steptoe and Son Ride Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Steptoe and Son Ride Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Steptoe and Son Ride Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar