Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stereo

15/01/2017 | Flixfilm

Se Stereo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Maximilian Erlenwein
Skuespillere: Jürgen Vogel, Moritz Bleibtreu, Petra Schmidt-Schaller, Georg Friedrich
Spilletid: 98 min
Land: Germany
Sprog: German, Russian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Eriks fredelige familieliv på landet rystes efter ankomsten af mystiske personager, der hævder at kende ham og en mystisk "ven", der måske ikke engang eksisterer.


Se Stereo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStereo havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stereo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stereo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stereo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stereo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar