Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Steve Carells ‘Space Force’ er snart tilbage

Steve Carells ‘Space Force’ er snart tilbage

05/01/2022 | Flixfilm

space force saeson 2 premiere netflix

Den amerikanske komedieserie ‘Space Force’, som er skabt af Steve Carell, Greg Daniels og Howard Klein, der også stod bag den succesfulde ‘The Office’, er tilbage når vi rammer februar måned.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig afsløret, at ‘Space Force’ sæson 2 er tilbage med 7 nye episoder den 18. februar.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I ‘Space Force’ arbejder en firestjernet general (Steve Carell) modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af serien blev ikke det forventede hit da den udkom i maj 2020, og det tog da også Netflix næsten et halvt år før de besluttede, at give grønt lys til en ny sæson.

Med håbet om en mere succesfuld sæson 2 har Netflix da også fløjet Norm Hiscock (‘Parks & Recreation’, ‘Brooklyn Nine-Nine’) ind for at deltage som showrunner på den kommende sæson.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2024)

Hvorvidt det hjælper vil tiden vise, men Flixfilm var heller ikke særlig imponeret over første sæson, som vi blot kvitterede med 3 stjerner.

“‘Space Force’ besidder alle de rigtige ingredienser, men ender desværre som en fejlslagen mission. Der er dog enkelte højdepunkter, og det er en sand fornøjelse at se John Malkovich slå sig løs,” lød det i anmeldelsen, som kan læses her: Anmeldelse: ‘Space Force’ – sæson 1.

Steve Carell er naturligvis tilbage i hovedrollen, mens den nye sæson også byder på gensyn med John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang og Don Lake.

Se ‘Space Force‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 18. februar.

Foto: Space Force. Diyah Pera/Netflix © 2021.
Skriv kommentar