Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steve Jobs: Billion Dollar Hippy

Steve Jobs: Billion Dollar Hippy

31/03/2016 | Flixfilm

Se Steve Jobs: Billion Dollar Hippy på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Laura Craig Gray, Tristan Quinn
Skuespillere: Evan Davis, Steve Jobs, Daniel Kottke, Stewart Brand
Spilletid: 50 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den ekstraordinære historie om Apples opgang, nedgang og opgang igen under Steve Jobs' ledelse fortælles af insidere, inklusive medstifteren Steve Wozniak.


Se Steve Jobs: Billion Dollar Hippy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Steve Jobs: Billion Dollar Hippy havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Steve Jobs: Billion Dollar Hippy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Steve Jobs: Billion Dollar Hippy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Steve Jobs: Billion Dollar Hippy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steve Jobs: Billion Dollar Hippy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar