Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steve Jobs: The Lost Interview

Steve Jobs: The Lost Interview

13/05/2016 | Flixfilm

Steve Jobs: The Lost Interview på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktion: Paul Sen
Skuespillere: Robert X. Cringely, Steve Jobs
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I et tv-interview, som er optaget i 1995, fortæller Steve Jobs ærligt om sine unge år, konkurrencen med Microsoft og sin vision for fremtiden.

Steve Jobs: The Lost Interview havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Steve Jobs: The Lost Interview på YouTube.Se Steve Jobs: The Lost Interview på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Steve Jobs: The Lost Interview ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steve Jobs: The Lost Interview stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Steve Jobs: The Lost Interview, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Steve Jobs: The Lost Interview er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar