Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steve Jobs: The Lost Interview

Steve Jobs: The Lost Interview

13/05/2016 | Flixfilm

Se Steve Jobs: The Lost Interview på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Paul Sen
Skuespillere: Robert X. Cringely, Steve Jobs
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: I et tv-interview, som er optaget i 1995, fortæller Steve Jobs ærligt om sine unge år, konkurrencen med Microsoft og sin vision for fremtiden.


Se Steve Jobs: The Lost Interview på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Steve Jobs: The Lost Interview havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Steve Jobs: The Lost Interview ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Steve Jobs: The Lost Interview:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Steve Jobs: The Lost Interview er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steve Jobs: The Lost Interview stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar