Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steve Jobs

Steve Jobs

01/04/2021 | Flixfilm

Steve Jobs på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Danny Boyle
Skuespillere: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen
Spilletid: 122 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Ved at fokusere på tre afgørende punkter i hans karriere tegner denne biografiske film et portræt af den excentriske og visionære Steve Jobs, manden, som gav os Mac.

Steve Jobs havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Steve Jobs på YouTube.Se Steve Jobs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Steve Jobs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steve Jobs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Steve Jobs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Steve Jobs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar