Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Steven Spielberg knytter bånd med Netflix

Steven Spielberg knytter bånd med Netflix

23/06/2021 | Flixfilm

spielberg amblin netflixDen anerkendte amerikanske instruktør Steven Spielberg og produktionsselskabet Amblin med det famøse E.T.-logo, har indgået et samarbejde med Netflix, som betyder at filmskaberen vil lave spillefilm eksklusiv til streamingtjenesten.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Der vil være tale om flere film årligt, og instruktøren har øjensynligt fået carte blanche til at lave hvad han vil. Netflix skulle i hvert fald ikke have stillet krav til budget, genre med videre.

Det har tidligere været fremme i medierne, at Steven Spielberg har være imod streaming og Netflix som instruktøren ikke mente burde komme i betragtning til de prestigeflydte Oscars, men man har som bekendt et standpunkt til man tager et nyt. Til trods for at instruktørens bagland siger, at han er blevet fejlciteret.

Aftalen kommer til at betyde meget for Netflix, som forhåbentlig får nogle fantastiske og anmelderroste film ud af samarbejdet – et område hvor Netflix har haft lidt sværere ved at finde fodfæste i forhold til streamingtjenestens serier, som har opnået meget anerkendelse.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steven Spielberg er et stensikkert kort med utallige filmsucceser i bagagen, heriblandt ‘Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark’, ‘E.T.’, ‘Jurassic Park’, ‘Saving Private Ryan’ og mange flere.

Scott Stuber, chef for spillefilm hos Netflix udtaler i forbindelse med samarbejdet; “”Amblin og Steven Spielberg er synonym med utrolig underholdning. Deres kunstneriske lidenskab til at lave film, der både fængsler og udfordrer publikum. Vi ser frem til at arbejde med Steven og hele Amblin-familien på en række nye film, der vil glæde generationer i mange år frem.”

Der er ingen oplysninger om hvilken og hvornår første film fra Spielberg lander på Netflix.
Skriv kommentar