Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Steven Spielberg langer ud efter Netflix

Steven Spielberg langer ud efter Netflix

05/03/2019 | Flixfilm

steven spielberg netflixDen amerikanske filmskaber Steven Spielberg, som har lavet nogle af historiens største filmklassikere heriblandt ‘E.T.’, ‘Jurassic Park’, ‘Schindler’s List’ og ‘Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark’ langer ud efter streamingtjenesten Netflix som han mener bør udelukkes fra fremtidige Oscar-uddelinger.

Det skriver Deadline på baggrund af en udtalelse fra instruktøren til Cinema Audio Society’s CAS Awards i Los Angeles.

Steven Spielberg mener, at film lavet direkte til streamingtjenester ikke bør kunne deltage i konkurrencen om Oscars. Når film er lavet til Netflix så er det en “TV film” og bør højest kunne nomineres til en Emmy. Film skal være lavet til det store lærred, lyder det.

Instruktøren har derfor bedt Oscar-komiteen overveje hans forslag, der potentielt kunne have udelukkedet Netflix-vinderfilmene ‘Roma’ og ‘The Ballad of Buster Scruggs’ fra dette års Oscar-show.

Netflix er naturligvis ikke enige i filmskaberens betragtninger og argumenterer for, at de giver filmskabere mulighed for at vise deres værker til flere mennesker på samme tid over hele verden og samtidig give folk, der ikke har en biograf i hjembyen mulighed for at få en storslået filmoplevelse alligevel.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix henter desuden opbakning fra skuespilleren Ben Affleck, der udtaler at “Netflix definerer fremtiden for biografer” og at “lave en film for Netflix er ikke anderledes i forhold til at lave film til det store lærred.”

Der er ingen tvivl om, at Steven Spielberg er en prominent herre i Hollywood og derfor har megen magt i filmbranchen, så det bliver spændende om han får sin vilje om at blokere Netflix, som bl.a. vil betyde, at streamingtjenestens kommende film fra Martin Scorsese ‘The Irishman’ med Robert De Niro, Joe Pesci og Al Pacino ikke vil blive en del af næste års Oscar-konkurrence som det ellers er ventet.
Skriv kommentar