Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Steven Universe

Steven Universe

21/06/2018 | Flixfilm

Se Steven Universe på Netflix

Produktionsår: 2013–2020
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Zach Callison, Deedee Magno, Michaela Dietz
Spilletid: 11 min
Land: United States
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: De magiske vogtere, Krystalstenene, lærer en dreng at bruge sine magiske kræfter som halvt menneske og halvt ædelsten for at hjælpe dem med at beskytte menneskeheden.

Steven Universe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Steven Universe på YouTube.Se Steven Universe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Steven Universe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Steven Universe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Steven Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Steven Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Steven Universe

  1. Diako - kl. 11:28, 27-01-2019:

    Det er den bedste serie jeg har set kan klart anbefale den. og glæder mig allerede til sæson 2 kommer på netflix.

  2. lulu - kl. 16:39, 15-09-2019:

    Man kan se op til sæson 4 på hbo.
    Er der nogen der ved hvornår sæson 5 kommer på dansk, om den er blevet vist på tv?

    Skriv kommentar