Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stick It

01/08/2014 | Flixfilm

Se Stick It på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktør: Jessica Bendinger
Skuespillere: Jeff Bridges, Missy Peregrym, Vanessa Lengies, Nikki SooHoo
Spilletid: 103 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da hendes oprørske holdning får hende på kant med loven, idømmes den mutte 17-årige Haley Graham som straf at deltage på et elitegymnastikhold.


Se Stick It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStick It havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stick It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stick It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stick It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stick It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar