Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stiilipidu

Stiilipidu

20/07/2022 | Flixfilm

Stiilipidu på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Peeter Urbla
Skuespillere: Maarja Jakobson, Anne Reemann, Evelin Võigemast
Spilletid: 110 min
Land: Finland, Estonia
Sprog: Estonian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tre venner kommer tilbage fra ferie og opdager, at tv-studiet, de arbejder for, er gået konkurs – så de beslutter sig for at starte deres egen virksomhed.

Stiilipidu havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stiilipidu på YouTube.Se Stiilipidu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stiilipidu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stiilipidu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stiilipidu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stiilipidu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar