Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Stilheden

Stilheden

16/07/2023 | Flixfilm

Stilheden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I den sidste film i Ingmar Bergmans trilogi om tro og frelse rejser tre togpassagerer gennem et fremmed land på randen af krig.Se Stilheden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stilheden havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stilheden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stilheden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stilheden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stilheden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stilheden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar