Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Still Bill

Still Bill

18/03/2014 | Flixfilm

Se Still Bill på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Damani Baker, Alex Vlack
Skuespillere: Bill Withers, Clarence Avant, Benorce Blackmon
Spilletid: 78 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar præsenterer historien om sangskriveren og performeren Bill Withers gennem koncertoptagelser og interviews med musikere og hans venner og familie.

Still Bill havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Still Bill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Still Bill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Still Bill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Still Bill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Still Bill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar