Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Still Game

Still Game

15/04/2020 | Flixfilm

Se Still Game på Netflix

Indspilningsår: 2002–2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ford Kiernan, Greg Hemphill, Paul Riley, Gavin Mitchell
Spilletid: 30 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: De skotske pensionister Jack og Victor får det optimale ud af deres otium og roder sig ud i alskens problemer i en forstad til Glasgow.

Still Game (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Still Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Still Game (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Still Game (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Still Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Still Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Still Game

  1. Steen - kl. 22:21, 16-04-2020:

    Still Game er ikke på Netflix endnu (16/4), og kommer de første syv sæsoner ikke?

  2. Tm - kl. 17:50, 22-04-2020:

    Still Game er ikke på DK Netflix, desværre.

    Skriv kommentar