Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Still Laugh-In: The Stars Celebrate

Still Laugh-In: The Stars Celebrate

15/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Still Laugh-In: The Stars Celebrate på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Douglas, Tiffany Haddish, Rita Moreno, Neil Patrick Harris
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.


Se Still Laugh-In: The Stars Celebrate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Still Laugh-In: The Stars Celebrate havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Still Laugh-In: The Stars Celebrate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Still Laugh-In: The Stars Celebrate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Still Laugh-In: The Stars Celebrate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Still Laugh-In: The Stars Celebrate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar