Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Still Laugh-In: The Stars Celebrate

Still Laugh-In: The Stars Celebrate

15/05/2019 | Flixfilm

Se Still Laugh-In: The Stars Celebrate på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lily Tomlin, Ruth Buzzi, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.

Still Laugh-In: The Stars Celebrate havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Still Laugh-In: The Stars Celebrate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Still Laugh-In: The Stars Celebrate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Still Laugh-In: The Stars Celebrate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Still Laugh-In: The Stars Celebrate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Still Laugh-In: The Stars Celebrate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar