Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Still Out of My League

Still Out of My League

10/12/2021 | Flixfilm

Still Out of My League på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Claudio Norza
Skuespillere: Ludovica Francesconi, Giancarlo Commare, Jenny De Nucci
Spilletid: 114 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter at have slået op med sin drømmemand bliver Marta forelsket i en kunstner. Men livet byder på nye udfordringer for Marta og hendes venner.

Still Out of My League havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Still Out of My League på YouTube.Se Still Out of My League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Still Out of My League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Still Out of My League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Still Out of My League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Still Out of My League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar