Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stir of Echoes 2: The Homecoming

Stir of Echoes 2: The Homecoming

15/12/2015 | Flixfilm

Stir of Echoes 2: The Homecoming på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kaptajn i Nationalgarden vender hjem fra Irak, men han plages af minder om de civile, han ved et uheld kom til at dræbe under sin tjeneste.

Stir of Echoes 2: The Homecoming havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stir of Echoes 2: The Homecoming på YouTube.Se Stir of Echoes 2: The Homecoming på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stir of Echoes 2: The Homecoming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stir of Echoes 2: The Homecoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stir of Echoes 2: The Homecoming, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stir of Echoes 2: The Homecoming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar