Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stir of Echoes 2: The Homecoming

Stir of Echoes 2: The Homecoming

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Stir of Echoes 2: The Homecoming på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En kaptajn i Nationalgarden vender hjem fra Irak, men han plages af minder om de civile, han ved et uheld kom til at dræbe under sin tjeneste.


Se Stir of Echoes 2: The Homecoming på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stir of Echoes 2: The Homecoming havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stir of Echoes 2: The Homecoming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stir of Echoes 2: The Homecoming herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stir of Echoes 2: The Homecoming er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stir of Echoes 2: The Homecoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar