Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Hana Kimura fra Netflix-serie død

Hana Kimura fra Netflix-serie død

24/05/2020 | Flixfilm

Stjerne fra Netflix serie dødDen japanske professionelle wrestler og stjerne i Netflix-serien ‘Terrace House: Tokyo 2019-2020‘, Hana Kimura, er død.

Det bekræfter adskillige medier og hendes promoter Stardom Wrestling.

Hana Kimura blev 22 år og der er ingen oplysinger om dødsårsagen, men flere medier antyder, at der er tale om selvmord.

Det er blot lidt over en måned siden, at der kom nye afsnit af ‘Terrace House: Tokyo 2019-2020’, som handler om seks fremmede – heriblandt Hana Kimura – der deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den seneste sæson af reality-serien udspillede der sig en episode, hvor Hana Kimura stødte sammen med en af de andre beboere, hvilket fik fyret op under masserne på internettet, der efterfølgende udsatte hende for online mobning.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Brooklyn Nine-Nine' kommer på Netflix

I dagene op til hendes død, udsendte Kimura flere tweets og billeder af foruroligende karakter, heriblandt et billede af hendes kat med teksten “farvel”, skriver det amerikanske medie Deadline.

Netflix har besluttet ikke at udgive de nyeste og kommende afsnit af ‘Terrace House: Tokyo 2019-2020’, der ellers var programsat til at få premiere i næste uge.Skriv kommentar