Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stjerne ude af ‘Bridgerton’ sæson 2

Stjerne ude af ‘Bridgerton’ sæson 2

06/04/2021 | Flixfilm

Rege Jean Page bridgerton saeson 2Streamingtjenesten Netflix har er netop kommet med en opsigtsvækkende afsløring om den kommende efterfølger til den romantiske, skandaløse og kvikke serie ‘Bridgerton’.

Den eftertragtede ungkarl og rebelske hertug af Hastings – spillet af Regé-Jean Page – vil nemlig ikke være at finde i den nye sæson.

Det bekræfter Netflix og skuespilleren på Twitter.

‘Bridgerton’, der er den mest sete Netflix-serie nogensinde, blev kort efter premieren i december 2020 en verdensomspændende succes, og i særdeleshed kom Regé-Jean Page på alles læber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom det kan virke overraskende at Regé-Jean Page ikke vil være med i ‘Bridgerton’ sæson 2, så har det faktisk hele tiden været meningen. Første sæson var nemlig baseret på Julia Quinns ‘The Duke and I’, mens den kommende sæson er baseret på næste bog i den romantiske serie ‘The Viscount Who Loved Me’ og her medvirker Regé-Jean Pages karakter selvsagt ikke.

Optagelserne til sæson 2 af ‘Bridgerton‘ er så småt gået i gang, og her er det allerede blevet afsløret, at man kommer til at opleve en kommende forelskelse til den ældste af Bridgerton-søskende, Anthony Bridgerton.

Der er tale om Simone Ashley, der i rollen som den kloge Kate Sharma netop er landet i London og hurtigt vækker interesse hos Anthony.

LÆS OGSÅ   Første trailer til 'You' sæson 4

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

Serien er skabt af Chris Van Dusen og Shonda Rhimes, der står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar