Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stockholm East

Stockholm East

05/12/2015 | Flixfilm

Stockholm East på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama
Instruktion: Simon Kaijser
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Iben Hjejle, Henrik Norlén
Spilletid: 92 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da to fremmede, som er knyttet sammen af en fælles tragedie, mødes på en togstation, begiver de sig ud på en farlig rejse fuld af passion og løgne.

Stockholm East havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stockholm East på YouTube.Se Stockholm East på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stockholm East ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stockholm East stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stockholm East, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stockholm East er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar