Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stockholm East

Stockholm East

05/12/2015 | Flixfilm

Se Stockholm East på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Simon Kaijser
Skuespillere: Mikael Persbrandt, Iben Hjejle, Henrik Norlén, Liv Mjönes
Spilletid: 92 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da to fremmede, som er knyttet sammen af en fælles tragedie, mødes på en togstation, begiver de sig ud på en farlig rejse fuld af passion og løgne.


Se Stockholm East på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStockholm East havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stockholm East ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stockholm East herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stockholm East er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stockholm East stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar