Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stolen Assignment

Stolen Assignment

02/11/2022 | Flixfilm

Stolen Assignment på Netflix

Produktionsår: 1955
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Terence Fisher
Skuespillere: John Bentley, Hy Hazell, Eddie Byrne, Patrick Holt
Spilletid: 62 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En kendisjournalist på jagt efter mere seriøse opgaver, efterforsker et mord, men må kæmpe med rivaliserende kriminalreportere om historien.

Stolen Assignment havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stolen Assignment på YouTube.Se Stolen Assignment på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stolen Assignment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stolen Assignment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stolen Assignment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stolen Assignment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar