Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stolen

07/01/2015 | Flixfilm

Se Stolen på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Nicolas Cage, Josh Lucas, Danny Huston, Malin Akerman
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En mestertyv er parat til at forlade sin kriminelle løbebane. Men da hans datter bliver bortført, er han tvunget til at gennemføre et sidste kup.


Se Stolen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stolen havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stolen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Stolen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stolen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stolen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar