Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stolen

07/01/2015 | Flixfilm

Se Stolen på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En mestertyv er parat til at forlade sin kriminelle løbebane. Men da hans datter bliver bortført, er han tvunget til at gennemføre et sidste kup.

Stolen havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stolen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stolen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stolen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stolen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stolen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar