Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stomp the Yard

Stomp the Yard

03/05/2017 | Flixfilm

Se Stomp the Yard på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Sylvain White
Skuespillere: Columbus Short, Meagan Good, Ne-Yo, Darrin Dewitt Henson
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Den talentfulde gadedanser DJ går med til at indskrive sig på et sort universitet i Atlanta for at undgå ungdomsfængsel, efter at han har været involveret i et skyderi.


Se Stomp the Yard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStomp the Yard havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stomp the Yard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stomp the Yard herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stomp the Yard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stomp the Yard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar