Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stone Age

Stone Age

29/09/2019 | Flixfilm

Se Stone Age på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Anipen, Nancy Kim, Samantha Moon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Woody sætter sig for at blive stenalderens bedste dyretæmmer med lidt hjælp fra sit trofaste kæledyr, dinosauren Moga.

Stone Age (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stone Age på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stone Age (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stone Age (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stone Age, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stone Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar