Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stone Age

Stone Age

29/09/2019 | Flixfilm

Se Stone Age på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Lou Rambert Preiss
Skuespillere: Damien Chapelle, Cédric Imwinkelried, Raphaël Barman, Sidney Wernicke
Spilletid: 22 min
Land: Switzerland
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Woody sætter sig for at blive stenalderens bedste dyretæmmer med lidt hjælp fra sit trofaste kæledyr, dinosauren Moga.


Se Stone Age på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStone Age (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stone Age (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stone Age herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stone Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stone Age (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar