Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stop den tank … soldat!

Stop den tank … soldat!

25/08/2021 | Flixfilm

Stop den tank … soldat! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På en fransk, militær forpost har en gruppe apatiske soldater masser af tid til at lave ballade, nyde naturen og jage smukke kvinder.

Stop den tank … soldat! havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stop den tank … soldat! på YouTube.Se Stop den tank … soldat! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stop den tank … soldat! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stop den tank … soldat! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stop den tank … soldat!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stop den tank … soldat! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar