Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stop! Or My Mom Will Shoot

Stop! Or My Mom Will Shoot

16/08/2021 | Flixfilm

Stop! Or My Mom Will Shoot på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et hårdt brud med sin kæreste/politikollega får Joe en ny kvindelig partner til at bekæmpe kriminalitet: hans nævenyttige mor.

Stop! Or My Mom Will Shoot havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stop! Or My Mom Will Shoot på YouTube.Se Stop! Or My Mom Will Shoot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stop! Or My Mom Will Shoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stop! Or My Mom Will Shoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stop! Or My Mom Will Shoot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stop! Or My Mom Will Shoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar