Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stor & Lille

Stor & Lille

09/11/2014 | Flixfilm

Se Stor & Lille på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Lasse Åberg
Skuespillere: Lasse Åberg, Jon Skolmen, Anna Norberg, Mats Bergman
Spilletid: 105 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Norwegian
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Stor og Lille, som er bedste venner, selv om de er forskellige, har det altid sjovt, mens de udforsker verden og løser problemer.


Se Stor & Lille på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStor & Lille havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stor & Lille ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stor & Lille herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stor & Lille er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stor & Lille stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar