Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stor & Lille

Stor & Lille

09/11/2014 | Flixfilm

Stor & Lille på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktion: Samik Roy Choudhury
Skuespillere: Ipsita Bhattacharjee, Amit Bittoo Dey
Spilletid: 6 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: N/A

Handling: Stor og Lille, som er bedste venner, selv om de er forskellige, har det altid sjovt, mens de udforsker verden og løser problemer.

Stor & Lille havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stor & Lille på YouTube.Se Stor & Lille på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stor & Lille ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stor & Lille stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stor & Lille, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stor & Lille er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar