Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Store ændringer i ‘Narcos: Mexico’ sæson 3

Store ændringer i ‘Narcos: Mexico’ sæson 3

29/10/2020 | Flixfilm

narcos mexico ny saesonDet er mere end et halvt år siden, at anden sæson af narkotika-dramaet ‘Narcos: Mexico’ havde premiere på Netflix.

Rygterne om en aflysning var allerede begyndt at svirre, men nu har streamingtjenesten endelig bekræftet at en tredje sæson er på vej.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse, samt bekræfter oplysningerne i en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Alt bliver dog ikke det samme i den kommende sæson af ‘Narcos: Mexico’. Hovedrolleindehaveren Diego Luna, der spillede kartellederen Félix Gallardo vil ikke medvirke i den nye sæson af serien, som samtidig har fundet ny showrunner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eric Newman, som har været showrunner siden de første sæsoner med Pablo Escobar, har forladt serien og givet plads til Carlo Bernard, som tidligere har været manuskriptforfatter.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Strays'

I de første to sæson oplevede man opbygningen af Guadalajara-kartellet, hvor Félix Gallardo (Diego Luna) tager teten og forener parterne for at bygge et imperium. Karrieren endte dog brat da han blev smidt i fængsel og vender derfor som nævnt ikke tilbage i tredje sæson.

Scoot McNairy, José Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda og Gorka Lasaosa vender dog alle tilbage i den nye sæson.

Se ‘Narcos: Mexico‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar