Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Storks

20/08/2017 | Flixfilm

Se Storks på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Skuespillere: Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer, Jennifer Aniston
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Junior og hans med-storke leverer kun pakker nu, men de må gøre en undtagelse, da en helt speciel babybestilling sniger sig igennem.


Se Storks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStorks havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Storks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Storks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Storks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Storks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar