Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Storm Rider

Storm Rider

15/11/2016 | Flixfilm

Se Storm Rider på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Family
Instruktør: Craig Clyde
Skuespillere: Kevin Sorbo, Kristy Swanson, Danielle C. Ryan, Jacob Buster
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da den forkælede teenager Dani tvinges til at opgive storbylivet, får hun en forældreløs hest, hun skal opfostre og træne.


Se Storm Rider på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStorm Rider havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Storm Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Storm Rider herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Storm Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Storm Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar