Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Storm Rider

Storm Rider

15/11/2016 | Flixfilm

Storm Rider på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktion: Craig Clyde
Skuespillere: Kevin Sorbo, Kristy Swanson, Danielle C. Ryan
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da den forkælede teenager Dani tvinges til at opgive storbylivet, får hun en forældreløs hest, hun skal opfostre og træne.

Storm Rider havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Storm Rider på YouTube.Se Storm Rider på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Storm Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Storm Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Storm Rider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Storm Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar