Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Storm

14/04/2023 | Flixfilm

Storm på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: Erika Calmeyer
Skuespillere: Ella Maren Alfsvåg Jørgensen, Ane Dahl Torp, Tamina Ali
Spilletid: 83 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: N/A

Handling: En en mor bliver forfærdet, da hun hører rygter om, at hendes tiårige datter er skyld i hendes søns tragiske død – indtil hun selv begynder at fatte mistanke.Se Storm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Storm havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Storm på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Storm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar