Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stort cyber-angreb rammer Netflix og Flixfilm

Stort cyber-angreb rammer Netflix og Flixfilm

21/10/2016 | Flixfilm

netflix logo3Hvis du har haft problemer med at se Netflix i dag, så er du ikke den eneste. En lang række store medier er nemlig blevet udsat for et cyberangreb. Det skriver Deadline.

Netflix, Twitter, Amazon, Reddit, Spotify. SoundCloud, The Verge, Disqus og PayPal er alle blandt de mange ramte medier. Selvom mange er begyndt at være online igen, så er der stadig nogle som kæmper med efterdønningerne af angrebet. Twitter er for eksempel på nuværende tidspunkt ikke online.

Streamingtjenesten Netflix er som bekendt online igen, således man igen kan underholde sig med film og serier. Det er dog værd at bemærke, at hvis tjenesten ikke er tilgængelig senere, er det sikkert også relateret til det førnævnte angreb. Problemerne er både relateret til computer og smartphone.

LÆS OGSÅ   Netflix downloader automatisk det du ikke vidste, du ville se

Cyberangrebet skulle være begyndt klokken 7 om morgenen i USA hos den amerikanske internetservice-udbyder Dyn, der fortæller at det var et DDoS (Distributed Denial-of-Service) angreb, som de blev udsat for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke kun amerikanere og europæere, som er blandt de berørte, men også japanerne og dermed mange millioner brugere.

Det lader også til at Flixfilm.dk og vores hostingudbyder er berørt af angrebet, da hjemmesiden på nuværende tidspunkt har meget lange loade tider.

Der er ingen meldinger om hvornår alle de berørte hjemmesider vil være online igen.    Skriv kommentar