Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Story of..Ramadan

Story of..Ramadan

14/08/2022 | Flixfilm

Story of..Ramadan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ramadan handler ikke kun om at faste. Fra London til Lucknow udforsker forskellige værter de kulturelle og kulinariske glæder, der hører til den islamiske måned.

Story of..Ramadan havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Story of..Ramadan på YouTube.Se Story of..Ramadan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Story of..Ramadan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Story of..Ramadan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Story of..Ramadan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Story of..Ramadan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar