Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Story of…Beef

Story of…Beef

14/08/2022 | Flixfilm

Story of…Beef på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Følg en af planetens mest eftertragtede kødudskæringers historie, fra fortidens vilde okser til supermarkedssortiment i forskellige kulturer verden over.

Story of…Beef havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Story of…Beef på YouTube.Se Story of…Beef på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Story of…Beef ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Story of…Beef stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Story of…Beef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Story of…Beef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar