Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Story of…Sugar

Story of…Sugar

14/08/2022 | Flixfilm

Story of…Sugar på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra opdagelsen i år 500 f.Kr. til i dag har sukker været på en spændende men kompliceret rejse verden rundt og er blevet en del af den moderne kost.

Story of…Sugar havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Story of…Sugar på YouTube.Se Story of…Sugar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Story of…Sugar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Story of…Sugar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Story of…Sugar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Story of…Sugar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar