Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » StoryBots: Laugh, Learn, Sing

StoryBots: Laugh, Learn, Sing

18/07/2022 | Flixfilm

StoryBots: Laugh, Learn, Sing på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kom og lær sammen med Beep, Boop, Bing, Bang og Bo, når de går igennem det musikalske alfabet fra alletiders A over mægtige M og hele vejen til sidste bogstav!

StoryBots: Laugh, Learn, Sing (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til StoryBots: Laugh, Learn, Sing på YouTube.Se StoryBots: Laugh, Learn, Sing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om StoryBots: Laugh, Learn, Sing (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StoryBots: Laugh, Learn, Sing (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame StoryBots: Laugh, Learn, Sing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til StoryBots: Laugh, Learn, Sing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar