Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Straight Outta Compton

Straight Outta Compton

01/04/2021 | Flixfilm

Straight Outta Compton på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: F. Gary Gray
Skuespillere: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell
Spilletid: 147 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I midtfirserne fik rapgruppen N.W.A. fra Compton stor succes med deres rå og provokerende autenticitet, der revolutionerede hiphop-kulturen.

Straight Outta Compton havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Straight Outta Compton på YouTube.Se Straight Outta Compton på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Straight Outta Compton ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Straight Outta Compton stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Straight Outta Compton, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Straight Outta Compton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar