Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stranded in Paradise

Stranded in Paradise

01/10/2015 | Flixfilm

Se Stranded in Paradise på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Bert Kish
Skuespillere: Vanessa Marcil, James Denton, Cindy Pickett, Gladys Rodríguez
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Mens en personalechef er i Puerto Rico for at redde sin karriere, lærer hun noget om livet og kærligheden, da en orkan rammer og lukker øen.

Stranded in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stranded in Paradise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stranded in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stranded in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stranded in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stranded in Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar