Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strange Brew

Strange Brew

01/09/2017 | Flixfilm

Se Strange Brew på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy, Crime, Sci-Fi
Instruktør: Rick Moranis, Dave Thomas
Skuespillere: Dave Thomas, Rick Moranis, Max von Sydow, Paul Dooley
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: To dumme brødre forsøger at hjælpe en bryggeriejer med at genvinde sin virksomhed ved at kæmpe mod en forbryder, der har til hensigt at overtage verden med hypnose.


Se Strange Brew på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrange Brew havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strange Brew ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strange Brew herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strange Brew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strange Brew stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar